Lær dig selv at kende gennem

Sex og Selvudvikling

Sex og samliv handler om sex og selvudvikling

sexolog

Hvad er sexologi?

Ved du hvad der driver din lyst og tør du sætte ord på den? Forstår du virkelig at mærke efter, hvad du selv har lyst til, eller har du tendens til at sætte den andens behov først? Er du selvsikker i din seksualitet?
 

Som sexolog kan jeg hjælpe dig med alt fra parforhold til singleliv og vi kommer særligt ind på emner som selvværd og selvtillid samt hvordan du tiltrækker den rette partner.

Her kan du også få støtte hvis du oplever manglende sexlyst eller tvivl om din seksualitet. Når det kommer til sex, kan der også ofte være magtkampe og ubalancer på spil eller du kan have minder fra tidligere forhold, som du har svært ved at give slip på. 

Vi tager dine minder og triggere frem i lyset, støver dem af eller smider ud. Nu er der plads til nye og friske oplevelser, hvor du ikke længere er tynget af din fortid og kan nyde øjeblikket fuldt ud. 

Lyst.

Mange forskellige døre kan føre til lysten, hvis vi vælger at åbne dørene. Jeg vil kigge på indgangene, lige præcis det spændingsfelt hvor du ligger hånden på håndtaget, du mærker håndtagets overflade mod din hud, den kan være varm, kold, beskidt. Formen passer måske i din hånd, måske skal den justeres lidt.

Er dine hænder fugtige eller varme, er bevægelsen hurtig eller tøvende og håndtrykket fast, tydeligt eller blødt, tøvende eller vagt? Måske registrerer du ikke kontakten, måske er du mere spændt på hvad der venter på den anden side af døren. Måske så bange, at du tøver.

Hvad afgør om du går ind? Og på hvilken måde. Med oprejst pande, åbent tillidsfuldt hjerte, med forventningensglæde siddende i kroppen, eller med bankende hjerte, svedige hænder. Eller mærker du intet?

Ender det med at du åbner døren, træder ind i lystens hule, hvor lyset står klarere og tydeligere, hvor nydelse fylder mere end alt andet? Har du lyst til at få lyst?Som sexolog tager jeg dig på en indre rejse, hvor du lærer dig selv bedre at kende.

lyst
livsglæde

Selvudvikling og Livsglæde

Usikkerheden på os selv og smerten ved ikke at føle sig god nok, kan pine os i mange år. Det gør ondt når du ikke giver dig selv plads til at være dig eller føler dig forkert på en måde. For at opnå livsglæde, er det vigtigt, at du tror på dig selv og elsker dig selv. Det kan virke svært at lære, men jeg står klar til at tage dig i hånden og følge dig på din rejse mod bedre selvværd.


Gennem personlig selvudvikling, hjælper jeg dig til at føle dig selvsikker til at gøre netop det DU har lyst til, springe ud i dine drømme og samtidig lære dig selv bedre at kende. Jo mere du tror på dig selv, jo mere kan du skabe det liv, du brændende ønsker. Du vil blive modig til at turde elske på din helt egen måde og vil være i tættere kontakt med dine lyster og behov.

"Jeg vil være fri af de begrænsninger der ligger, fri til at dyrke nydelsen og liderligheden - uden skam og begrænsende overbevisninger"

Dit kærlighedsliv

Vi kvinder er ofte gode givere, vi har mange bolde i luften, og giver muligvis mere end vi har. Men hvad giver os direkte nydelse, glæde og mere udtalt personlig udvikling? Tør du kigge på din egen lyst og behov i livet fremfor blot at tilfredsstille andre? Balancen mellem at give og at få er tippet så meget over til den givende side, at mange kvinder føler sig fysisk og følelsesmæssigt tappet for energi.

 

Hvis vi ikke giver os selv næring, tvinger vi vores krop til at trække af vores energi og dræner os både mentalt og fysisk. Derfor er det vigtigt at have fokus på din mentale sundhed og mærke efter hvad DU har behov og LYST til. Det er helt afgørende at vi nærer en følelse af kærlighed og hengivenhed for os selv, for at kunne trives i vores kærlighedsrelationer.

kærlighedssprog
selvudvikling

Dit sexliv.

Hvordan går du egentlig og har det? Ved du egentlig hvorfor du har sex? Har du egentlig sex? Er sex en præstation? Tør du spørge eller vise hvad du seksuelt har brug for? Når du har elsket føler du dig fuldt ud tilfredsstillet?

Vores seksuelle tilstand kan være et spejlbillede på hvordan vi ellers går rundt og har det, og er påvirket af vores hidtidige erfaringer, og vores forhold til vores krop. Der er ikke to kvinder der har samme erfaringer, med deres lystfølelse, eller som har samme orgasmemønster.

Der findes ingen rigtig eller forkert måde, men din måde. Fejlagtige opfattelser af den rigtige måde at få orgasme på og bestemte forventninger til en normal lyst mængde, kan få kvinder til at føle sig uduelige og forkerte. Så hvilket seksuelt jeg kunne du godt tænke dig at være? Og hvor er du egentlig lige nu?

For sex er altså vigtigt, jeg bliver nødt til at sige det højt igen og igen. For jeg tror vi bevarer en stærk sensuel kræft og livsglæde igennem vores vedvarende sexliv. Og er i en tæt kontakt med os selv og vores velvære. Det giver ganske simpelt livskvalitet. Spørgsmålene og terapi du får hos mig som sexolog, hjælper dig til at få øje nogle af de ting, der kan være med til at forhindre dig fuldt ud i den nydelse, du er skabt til at føle.

Kontakt mig i dag og få en uforpligtende snak om dine behov. Besøg min Instagram profil og lad dig inspirere