Hvem er jeg?

Certificeringer og kurser

Mit navn er Laila. Jeg er et passioneret, målrettet og kærligt menneske, og er mor til to børn. I mit virke med personlig udvikling, har jeg fokus på, hvordan vi som mennesker føler os komplette. Her er jeg konstant nysgerrig efter, hvordan hvert et menneske kan skabe de mest optimale betingelser for os selv, føle sig værdifuld og skabe det liv vi drømmer om. 

Som tysk uddannet berider, mentaltræner, performance coach og sexolog har jeg en bred erfaring bag mig. De sidste 20 år har jeg arbejdet selvstændig som berider og hestene har altid været en kæmpe passion i mit liv.

 Men så kom jeg til skade. 

Efter utallige skader på hjernen, blev det tydeligt, at hvis jeg ville tilbage til et godt liv igen, måtte jeg kigge min tilgang til livet.

Med en livsstil i konstant fart, stræbede jeg konstant efter at være den dygtigste på alle fronter.  Men hovedet var ikke med. I al den tid gik jeg og manglede det vigtigste:  Mit mentale mindset! 

Derfor startede min rejse  med selvudvikling i 2004. Her så jeg mange forskellige udfordringer i øjnene, i takt med at jeg udviklede mig. Jeg lærte at forstå, at hjernen er en muskel, som også skal trænes i at tænke de rigtige tanker. Den skal lære kroppen at føle flere af de gode følelser end de dårlige. 

I dag lever og ånder jeg for, at vi lærer at behandle os selv optimalt, hensigtsmæssigt og kærligt. Også selvom vi er pokkers ambitiøse. Vi skal opnå vores mål og udleve vores potentiale, men vi skal have vores mentale velvære med. 

For vores krop husker, og alt hvad vi har kørende af ubevidste tanker bliver til vores virkelighed. Kroppen lyver aldrig. Den prøver rent faktisk at fortælle os noget. 

Jeg kalder det personlig ledelse. Det er mit system og alle de facetter og knapper jeg i dag kan dreje på i forhold til personlig udvikling. Det er gevinsten af alle de erfaringer, jeg har tilegnet mig på min mentale rejse.
Hvor jeg vælger at vinde hver dag.
Fordi jeg kan! 

 

If you confuse, you lose.

"Jeg hjælper mennesker, som har en ambition og lysten til at få det bedre, til at øge deres trivsel og højne deres livskvalitet"

Din personlige coach

Personlig udvikling med Laila

Jeg tilbyder mentaltræning, performance coaching og terapi.Her får du et åbent rum, hvor der er plads til at være sig selv og højt til loftet. Vi kan gå flere veje, alt efter om du har behov for et los i røven eller et kærlig klap på skulderen. Jeg tager udgangspunkt i, hvor du står i livet Mentaltræner delen henvender sig til dig, som er klar til at rykke! Der hvor der skal ske en forskel nu og her. Vil du præstere endnu bedre, går vi over til performance coaching. Træn til succes gennem forskellige værktøjer og opgaver, jeg giver dig. Sexologien henvender sig til dig, som ønsker et åbent og ærligt rum, hvor vi kan snakke både sex, samliv og selvværd. 
           

“Jeg var min egen værste fjende og største kritiker”

Der blev sort, mørkt og kaotisk. Alt indeni i mig var flosset, slidt ned, og mit eget værd hang i en tynd tråd. Jeg var min egen værste fjende. Jeg var usikker, utryg og gemte mig for mig selv. Søgte konstant efter et fix, ofte ved overspisning, over træning, eller andre former der havde dulmende effekter eller forsøgte at lave om på mine omgivelser. SÅ jeg kunne holde ud at være mig. Jeg var flov over ikke at kunne tage varer på mig selv.

Min krop sagde fra, den ville ikke behandles på den måde længere. Min adfærd tilførte mig en skade som satte en stopper for den selvdestruktive, selvkritiske adfærd jeg havde fået bygget op. Jeg var færdig…

personlig udvikling

Er du klar til dit livs transformation?

Jeg hjælper dig med at finde dine indre styrker, så du kan opnå dit sande potentiale.
Giv slip på forestilingerne om, hvad du kan, og giv plads, til at udleve, det du ønsker.